Zoetermeer

Houten kozijnen advies nodig in Zoetermeer

Den Haag Timmerwerken doet meer dan alleen het plaatsen van houten kozijnen in de regio Zoetermeer. Als u bij ons een offerte aanvraagt, kunt u ook rekenen op een goede begeleiding en service. Houten kozijnen staan bekend om hun mooie uitstraling en het liefst wilt u dat de prijs net zo mooi is. De prijzen voor kozijnen van hout liggen hoger dan de prijzen voor kunststof kozijnen, maar lager dan die van aluminium kozijnen. Wilt u houten kozijnen laten plaatsen bij u in Zoetermeer? Houd dan rekening met de volgende kosten 1 m² € 750 - € 900, maar dit is afhankelijk van veel factoren. Het prijsverschil heeft te maken met de keuze voor het soort raam en het soort hout. Zo ligt de prijs voor een vast raam met een zachthouten kozijn lager dan de prijs voor een draai/kiepraam in combinatie met een hardhouten kozijn. Houten kozijnen zijn al jarenlang de meest gekozen optie van huiseigenaren in Zoetermeer. Hiervoor zijn veel redenen, zo bieden kozijnen van hout de volgende voordelen:

  • lange levensduur
  • warme uitstraling
  • makkelijk te bewerken

Wilt u meer weten over onze houten kozijnen? Laat u voorlichten door Den Haag Timmerwerken.

Lange levensduur van uw houten kozijnen in Zoetermeer

Houten kozijnen zijn een grote investering voor u in Zoetermeer en het liefst wilt u dan ook dat deze kozijnen lang meegaan, misschien zelfs voor uw hele leven. Als u kiest voor goede houten kozijnen is dit geen enkel probleem. De levensduur van houten kozijnen is afhankelijk van de kwaliteit van het hout. Hardhouten kozijnen hebben doorgaans een langere levensduur en vragen minder onderhoud dan zachthouten kozijnen. Zoekt u houten kozijnen voor de buitenkant van uw woning in Zoetermeer? Dan raden wij u aan om te kiezen voor hardhouten kozijnen. Hardhout is een duurzaam en sterk materiaal. Door de compacte structuur is hardhout goed bestand tegen zelfs de meest extreme weersomstandigheden. Hardhouten kozijnen hebben een zeer lange levensduur van 40 tot wel 75 jaar. Zachthouten kozijnen zijn vochtgevoeliger en minder duurzaam dan hardhouten kozijnen, waardoor ze vooral geschikt zijn voor gebruik binnenshuis. De kozijnen gaan zo’n 15 tot 25 jaar mee. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van houten kozijnen, Den Haag Timmerwerken kan u meer vertellen over houten kozijnen, neem eens vrijblijvend contact op.

Warme uitstraling van uw woning in Zoetermeer met houten kozijnen

Houten kozijnen bieden meer dan alleen een lange levensduur. Wilt u kozijnen die naadloos aansluiten op uw interieur? Dan zijn houten kozijnen voor u in Zoetermeer misschien wel de beste optie. Door de warme uitstraling brengen houten kozijnen direct meer gezelligheid in huis. Daarnaast heeft u met houten kozijnen altijd een uniek product. Hout is namelijk een natuurproduct en ieder kozijn beschikt over een specifiek houtnerfpatroon. Hout is een makkelijk te bewerken materiaal. Dit komt goed van pas wanneer u snel uitgekeken raakt op uw interieur. Houten kozijnen geeft u eenvoudig een nieuw uiterlijk door een goede schilderbeurt. Heeft u schade aan uw houten kozijnen? Kozijnen van hout repareert u eenvoudig zelf. Heeft u een keuze gemaakt of wilt u graag persoonlijk advies van een specialist? Bel of mail Den Haag Timmerwerken voor advies, informatie en uiteraard een offerte.

Kozijnfabriek Den Haag BV logo
Kozijnfabriek Den Haag BV

Stel uw vraag

Houten kozijnen | Zoetermeer

Houten kozijnen van Den Haag Timmerwerken in regio Zoetermeer
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
© Kozijnfabriek Den Haag BV
Doorzoek de website