Menu
timmerbedrijfdenhaag

Den Haag Timmerwerken

slide

Den Haag Timmerwerken

Slidetekst

Al onze houten kozijnen worden in onze werkplaats volledig naar uw wens op maat gemaakt. Het maken van originele profielen of het namaken van profielen is voor ons dan ook geen enkel probleem.

Kozijnfabriek Den Haag BV logo
Kozijnfabriek Den Haag BV
Tekst
Kozijnfabriek Den Haag BV logo
Kozijnfabriek Den Haag BV
Kozijnen vervangen in [PLAATSNAAM] Bel Den Haag Timmerwerken
Kozijnen vervangen

Kosten kozijnen vervangen

Is het tijd de kozijnen in uw woning in [PLAATSNAAM] te laten vervangen? Het kostenplaatje van deze klus is belangrijke informatie die u kan helpen bij uw beslissing. Den Haag Timmerwerken geeft u graag een indicatie van de verwachte kosten voor het vervangen van kozijnen:

  • Kunststof kozijn per 1 m² vanaf € 700 - € 800
  • Houten kozijn per 1 m² vanaf € 750 - € 900
  • Aluminium kozijn per 1 m² vanaf € 800 - € 950

Dit is exclusief demontage etc. van de oude kozijnen maar inclusief BTW, montage en HR++ glas. Prijzen zijn een indicatie en zijn van meerdere factoren afhankelijk. Maar zoals u ziet, verschillen de prijzen van kozijnen per materiaalsoort. Zo zijn kunststof kozijnen de meest goedkope kozijnen en betaalt u voor aluminium kozijnen over het algemeen wat meer. Over een periode van 30 jaar bent u slechts € 120 per m² kwijt aan het onderhouden van uw kunststof kozijnen. Een voordelige keuze dus, op korte én lange termijn.

Verlaag uw energiekosten door het vervangen van kozijnen!

Zijn de bestaande kozijnen al wat ouder? Dan is de kans groot dat u onnodig teveel geld betaalt aan stookkosten. Dan is het vervangen van uw oude kozijnen in [PLAATSNAAM] een weloverwogen beslissing! Veel oude kozijnen isoleren namelijk slecht, zeker in combinatie met enkel glas. Dit zorgt niet alleen voor tocht, maar ook voor veel warmteverlies. Uw CV installatie moet extra hard stoken om de temperatuur in huis aangenaam te houden, met hoge energiekosten als gevolg. Kozijnen zijn tegenwoordig voorzien van optimale isolatie en het vervangen van kozijnen van uw woning in [PLAATSNAAM] is dan ook een investering die u uiteindelijk weer terugverdient. Zeker wanneer u kiest voor nieuwe kozijnen in combinatie met HR++ beglazing. HR++ glas isoleert 2,5 keer beter dan standaard dubbel glas en levert voor een gemiddeld rijtjeshuis een besparing op van circa € 120 per jaar. Heeft u nog enkel glas in uw huidige kozijnen? Dan kan het toevoegen van HR++ glas u zelfs € 260 per jaar opleveren. Een investering die loont. Neem eens contact op met Den Haag Timmerwerken voor meer informatie en advies voor het vervangen van de kozijnen bij u in [PLAATSNAAM].

Laat uw huis weer stralen door het vervangen van kozijnen!

De extra isolatie en veiligheid zijn natuurlijk al redenen genoeg om de kozijnen van uw pand in [PLAATSNAAM] te vervangen, maar ook het effect dat nieuwe kozijnen hebben op de uitstraling van uw woning is niet onbelangrijk. Oude, slecht uitziende kozijnen doen afbreuk aan de uitstraling van uw woning. Wilt u dat uw kozijnen weer net zo stralen als de rest van uw interieur? Dit kan gerealiseerd worden door het vervangen van de kozijnen door Den Haag Timmerwerken uit de omgeving van [PLAATSNAAM]. Het vervangen van kozijnen is het perfecte moment om uw wensen in kaart te brengen. Door vooraf goed te bedenken welke eigenschappen u van belang vindt aan kozijnen, maakt u waarschijnlijk ook de juiste keuze. Hieronder staan de 3 meest gekozen soorten kozijnen en hun belangrijkste eigenschappen:

  • kunststof kozijnen: lage aanschafprijs, weinig onderhoud nodig
  • houten kozijnen: warme uitstraling, bewerkbaar materiaal
  • aluminium kozijnen: sterk materiaal, geschikt voor grote raampartijen, inbraakwerend

De zoektocht naar een goede kozijnspecialist stopt ook hier, Den Haag Timmerwerken is de specialist in regio [PLAATSNAAM] met de beste prijs-kwaliteitverhouding die uw kozijnen kan vervangen. Het aanvragen van een offerte is vrijblijvend.

Neem contact op

Kozijnfabriek Den Haag BV logo
Kozijnfabriek Den Haag BV

Stel uw vraag

Kozijnen vervangen

Certificaten

  

Kozijnfabriek Den Haag BV logo
Kozijnfabriek Den Haag BV

Copyright © 2023 Kozijnfabriek Den Haag BV | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl