Menu
timmerbedrijfdenhaag

Den Haag Timmerwerken

slide

Den Haag Timmerwerken

Slidetekst

Al onze houten kozijnen worden in onze werkplaats volledig naar uw wens op maat gemaakt. Het maken van originele profielen of het namaken van profielen is voor ons dan ook geen enkel probleem.

Kozijnfabriek Den Haag BV logo
Kozijnfabriek Den Haag BV
Tekst
Kozijnfabriek Den Haag BV logo
Kozijnfabriek Den Haag BV
Kozijnen vervangen Den Haag Timmerwerken
Kozijnen vervangen

Kozijnen vervangen?

U wilt of moet de kozijnen van uw woning vervangen? En nu een deskundig bedrijf nodig die het plaatsen van nieuwe kozijnen gaat uitvoeren? Niet iedereen kan kozijnen op een professionele manier plaatsen. Kozijnen vervangen draait om vakmanschap en het laten uitvoeren door een deskundig bedrijf is de beste keuze die u kan maken. Als de oude kozijnen vervangen moeten worden kunt u het beste een kozijnspecialist zoals Den Haag Timmerwerken uitnodigen voor het maken van een offerte. De nieuwe kozijnen worden ingemeten waarna ze kunnen worden geplaatst. Merkt u dat de levensduur van uw kozijnen ten einde loopt? Nagedacht om deze te vervangen? Ook als uw kozijnen nog in prima staat verkeren, kan het plaatsen van nieuwe kozijnen lonen. Het vervangen van kozijnen levert u namelijk voordelen op zoals een lagere energierekening, meer veiligheid en een mooie uitstraling van uw woning.Laat u goed voorlichten over alle mogelijkheden door Den Haag Timmerwerken.

Waarom de kozijnen vervangen?

Wanneer is het nodig de kozijnen te vervangen? Hoewel kozijnen een lange levensduur hebben, komt een dag dat ze oud en steeds slechter worden. De kozijnen worden blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden en krijgen veel te verduren. Afbladderende verf, tocht door enkel glas of kleine beschadigingen die steeds frequenter voorkomen. Dit zijn allemaal signalen dat uw kozijnen aan vervanging toe zijn. Wacht niet te lang met het vervangen van kozijnen, beschadigingen aan uw kozijn kunnen uiteindelijk zorgen dat uw ruit onvoldoende ondersteuning heeft en het risico op gevaarlijke situaties wordt dan ook steeds groter. Gemiddelde levensduur van kozijnen:

  • Kunststof kozijn - 50 jaar
  • Hardhouten kozijn - 40 - 75 jaar
  • Zachthouten kozijn - 25 jaar
  • Aluminium kozijn - 40 jaar

De kosten van het vervangen van uw kozijnen zijn niet alleen afhankelijk van het materiaal van kozijnen, maar ook van de specialist die u kiest, kies daarom voor Den Haag Timmerwerken!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Kozijnfabriek Den Haag BV logo
Kozijnfabriek Den Haag BV

Stel uw vraag

Kozijnen vervangen

Certificaten

  

Kozijnfabriek Den Haag BV logo
Kozijnfabriek Den Haag BV

Copyright © 2022 Kozijnfabriek Den Haag BV | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl