Vast glas kozijnen

VAST GLAS KOZIJNEN

Bent u toe aan nieuwe kozijnen, maar wilt u zich ook wapenen tegen ongenode gasten? Kies dan voor de mogelijkheid van ons vast glas kozijn. Bij dit type is er sprake van een gesloten kozijn, zonder de mogelijkheid om uw raam open te zetten of gebruik te maken van een kierstand. Voor een goede ventilatie raden wij u aan om dit type kozijn te combineren met raamkozijnen die wel geopend kunnen worden.  

Duurzaam kozijn met glas 

Het vervangen van bestaande kozijnen is een goed moment om u te verdiepen in duurzaamheid. Met een houten kozijn met isolatieglas weert u zich tegen de kou en houdt u de warmte in huis vast. Neem even de tijd om u te verdiepen in subsidies die de overheid beschikbaar stelt voor het verduurzamen van uw woning. Met hoogwaardig isolatieglas en duurzame kozijnen dalen uw energielasten en zit u er behaaglijk bij. Kijk ook eens bij enkele projecten die wij voor onze klanten hebben uitgevoerd en doe inspiratie op. 

Hoe kies ik het juiste vast glas kozijn? 

Kozijnen vervangen is niet iets dat u elke vijf jaar doet. Zorg daarom dat u goed weet waar u voor kiest. Voldoet dubbel glas in uw situatie of wordt het HR++ glas dat een nog hogere isolatiewaarde heeft? Maak u over de uitstraling geen zorgen, als u op zoek bent naar een vast glas kozijn met een houtnerf of natuurlijke uitstraling.  

De technieken zijn vandaag de dag zo verfijnd, dat uw huis precies de juiste stijl uitstraalt. We helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Hierbij willen we u graag wijzen op de mogelijkheid om de aanschaf van kozijnen te combineren met het vervangen van uw deuren. Vraag ons om een gratis offerte en vermeld zo helder mogelijk wat wij voor u mogen uitvoeren. 

 

Direct contact

Kozijnfabriek Den Haag BV logo
Kozijnfabriek Den Haag BV
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
© Kozijnfabriek Den Haag BV
Doorzoek de website