Deurkozijnen

DEURKOZIJNEN

Een mooie voordeur of achterdeur die tocht geen kans geeft, vraagt om een houten deurkozijn op maat. Verbeter niet alleen de uitstraling van uw woning, maar ook de duurzaamheid en veiligheid door een beroep te doen op onze kennis van kozijnen. Als kozijnenfabriek in Den Haag voorzien wij onze klanten niet alleen van maatwerk houten deurkozijnen en bijpassende deuren, maar ook van isolatieglas en volledige dakkapellen. 

Waarom kiezen voor een houten deurkozijn?  

Combineer duurzaamheid met een natuurlijke uitstraling en kies voor een houten deurkozijn. U draagt hiermee uw steentje bij aan het behoud van de natuur en u wordt de eigenaar van een onderhoudsvriendelijke deur, die luchtdicht is en een hoge isolatiewaarde heeft. Onze hardhouten kozijnen gaan lang mee en geven uw woning een natuurlijke uitstraling. Onze kozijnen komen tot stand via machinale kozijnenproductie. Hiermee zorgen we voor zaagtechnieken en lijmverbindingen die het onderhoud van uw deur verkleinen. Afgewerkt met een 2-laags grondverf heeft u hiermee een echte blikvanger in huis. 

Ontwerpen van een deurkozijn 

Doe geen concessies op het gebied van deurkozijnen, maar kom vandaag nog met ons in contact en bespreek uw wensen met onze medewerkers. We horen graag welke ideeën u heeft voor uw nieuwe houten deurkozijn. Kiest u voor een klassieke uitstraling, omdat u eigenaar van een ouder pand bent of laat u een nieuwbouwwoning voorzien van kozijnen met een warme en eigentijdse uitstraling? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij zijn u graag van dienst met op maat gemaakte kozijnen, deuren en isolatieglas. 

Verduurzamen met deurkozijnen op maat 

Kiezen voor maatwerk deurkozijnen is een belangrijke stap op weg naar verduurzaming. Dat dit niet ten koste van uw wensen hoeft te gaan, ziet u bij onze succesvol afgeronde projecten. Kies voor een totaalproject, waarbij we uw woonhuis van top tot teen onder handen nemen. Van een dakkapel op de bovenste verdieping tot een prachtige deurkozijnen op de begane grond, staan wij voor u klaar. 

Direct contact

Kozijnfabriek Den Haag BV logo
Kozijnfabriek Den Haag BV
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
© Kozijnfabriek Den Haag BV
Doorzoek de website