Menu
timmerbedrijfdenhaag

Den Haag Timmerwerken

slide

Den Haag Timmerwerken

Slidetekst

Al onze houten kozijnen worden in onze werkplaats volledig naar uw wens op maat gemaakt. Het maken van originele profielen of het namaken van profielen is voor ons dan ook geen enkel probleem.

Kozijnfabriek Den Haag BV logo
Kozijnfabriek Den Haag BV
Tekst
Kozijnfabriek Den Haag BV logo
Kozijnfabriek Den Haag BV
Kozijnen

Voordelige houten kozijnen van goede kwaliteit 

Op zoek naar mooie, houten kozijnen van hoge kwaliteit? Kozijnfabriek Den Haag voorziet hierin met een collectie die bij aflevering al is voorzien van een 2-laags grondverf. Voorzie uw jaren 30-huis van kozijnen van hout om de authentieke uitstraling te behouden. 

Onze kozijnen zijn van topkwaliteit en bieden u echt profijt. Niet alleen krijg uw woning een gezellige en duurzame uitstraling met houten kozijnen, u bespaart ook op de energiekosten. Houten kozijnen zijn goed bestand zijn tegen wisselende weersomstandigheden. Hierdoor gaan ze lang mee en heeft u er de komende jaren geen omkijken meer naar. 

Kozijnen van hout voor een duurzame uitstraling 

Er wordt vaak voor houten kozijnen gekozen omdat het een huis een mooi aangezicht geeft. Er is eigenlijk geen enkel ander materiaal dat de gezelligheid en natuurlijke sfeer van hout kan nabootsen. Een huis met houten kozijnen nodigt uit. Behalve de uitstraling is het ook belangrijk dat kozijnen langere tijd meegaan. Kiest u voor kwalitatief hardhout van Kozijnfabriek Den Haag, dan kunt u rekenen op duurzaamheid. Hardhout kozijnen zijn namelijk bestand tegen de meeste weersomstandigheden. Bovendien is hardhout een materiaal dat u makkelijk kunt bewerken. Wilt u het hout na een tijdje voorzien van een geheel andere stijl? Meer dan een likje verf over het hout is dan niet nodig. 

Neem contact op met Kozijnfabriek Den Haag BV 

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kozijnen voor bedrijven en particulieren. Dit doen we voor een lage prijs, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. De kozijnen maken we bovendien zelf in onze werkplaats in Den Haag. Op deze manier kunnen we vaak binnen een dag uw kozijnen al leveren, zelfs als u om vraagt om maatwerk. Wij zijn lokaal aanwezig in Den Haag en daar profiteert u van. Naast houten kozijnen leveren we ook dakkapellen, deuren  en tuindeuren. Onze vakmensen komen graag de kozijnen van uw woning onder de loep nemen Nieuwsgierig naar wat er precies mogelijk is? Kom met ons in contact en vertel ons wat wij voor u mogen uitvoeren. 

Direct contact

Kozijnfabriek Den Haag BV logo
Kozijnfabriek Den Haag BV
Certificaten

  

Kozijnfabriek Den Haag BV logo
Kozijnfabriek Den Haag BV

Copyright © 2023 Kozijnfabriek Den Haag BV | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl