Draai raamkozijnen

DRAAI RAAMKOZIJNEN

Bij de keuze voor houten draai raamkozijnen is een betrouwbare kozijnenspecialist onmisbaar. Als kozijnenfabriek Den Haag maken wij gebruik van machinale kozijnenproductie, waarmee we kozijnen tot in detail voor u op maat maken. Uw keuze voor profielen is een uitdaging die wij graag aangaan.  

Voor een prachtig eindresultaat en een gezond binnenklimaat, combineren we de draai raamkozijnen moeiteloos met vast glas kozijnen. Met een totaalpakket aan vast glas kozijnen en draai raamkozijnen wapent u zich tegen inbrekers, maar heeft u ook voldoende mogelijkheden om uw ramen helemaal open te zetten of gebruik te maken van de kierstand. Kies voor een vernieuwde uitstraling met houten kozijnen en laat uw woning weer stralen. 

Kozijnen met en zonder hang- en sluitwerk  

Maak gebruik van de mogelijkheid om uw draai raamkozijnen inclusief hang- en sluitwerk, beslag en glas te laten leveren. Onze A-kwaliteit hardhouten kozijnen zijn duurzaam en goed isolerend, maar u profiteert van nog meer voordelen. Het Meranti hardhout is namelijk onderhoudsvriendelijk en ook daarnaast goed betaalbaar. De natuurlijke uitstraling van uw draai raamkozijnen blijft bovendien behouden, doordat dit type hardhout van nature niet vergrijst.  

Weten wat het u kost om uw kozijnen te vervangen? Na het aanvragen van onze gratis offerte weet u precies waar u aan toe bent.  

Opmeten van draai raamkozijnen 

Neem contact met ons op voor een afspraak. Onze professionele medewerkers komen de maten voor de kozijnen dan eerst bij u opmeten. Pas als alles helder is, wordt begonnen met het produceren van uw hardhouten draai raamkozijnen in de omgeving van Den Haag. Uw dakkapel of gehele woning voorzien van een openslaand raamkozijn dat is voorzien van een 2-laags grondverf? Daarmee zet u een belangrijke stap richting het verduurzamen van uw pand. 

 Neem alvast een kijkje bij onze projecten en zie hoe wij met onze maatwerk draai raamkozijnen de meest uiteenlopende opdrachten succesvol hebben afgerond.  

Direct contact

Kozijnfabriek Den Haag BV logo
Kozijnfabriek Den Haag BV
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
© Kozijnfabriek Den Haag BV
Doorzoek de website