Den Haag Timmerwerken

Kozijnspecialist

Al onze houten kozijnen worden in onze werkplaats volledig naar uw wens op maat gemaakt. Het maken van originele profielen of het namaken van profielen is voor ons dan ook geen enkel probleem.

Onze diensten

Bekijk de mogelijkheden

kozijn vast glas met deur en panelen
Kozijnen

Kozijnen

Houten kozijnen bieden een warme, natuurlijke uitstraling. Hout is één van de best isolerende materialen die de natuur heeft, mede daarom is hout een prima keuze als u een klassieke uitstraling wilt koppelen aan een energiezuinig kozijn. Zo kunnen met name oudere panden hun klassieke uitstraling bewaren.Houten kozijnen geheel naar uw wensen geproduceerd en geleverd Den Haag Timmerwerken produceert en levert kozijnen geheel naar uw wensen. Van enkele kozijnen tot grote hoeveelheden in alle maten. De kozijnen worden afgeleverd met een 2 laags grondverf. Indien gewenst worden de kozijnen en ramen voorzien van hang- en sluitwerk, beslag en glas. Een totaaloplossing dus.

Ramen
Ramen

Ramen

Houten ramen bieden een warme en natuurlijke uitstraling. Hout is één van de best isolerende materialen die de natuur heeft.Daarom is hout een prima keuze als u een klassieke uitstraling wilt koppelen aan een energiezuinig raam. Zo kunnen met name oudere panden hun klassieke uitstraling bewaren.Den Haag Timmerwerken voor alle soorten houten ramen op maat Den Haag Timmerwerken produceert en levert alle ramen op maat en naar uw wensen. U moet hierbij denken aan:schuiframen uitzetramen draai-kiep ramen openslaande ramen en valramen De ramen worden geleverd met een 2 laags grondverf.Houten ramen inclusief glas, beslag en hang- en sluitwerk Indien gewenst worden de ramen voorzien van hang- en sluitwerk, beslag en glas. Een totaal oplossing dus.

Den-Haag-Timmerwerken-maatwerk-houten-buiten-deuren-klassieke-voordeur-met-metalen-paneel
Deuren

Deuren

Den Haag Timmerwerken produceert en levert zowel binnen- als buiten deuren in elke gewenste maat en elk gewenst model. Ook de deuren worden in eigen fabriek geproduceerd.Den Haag Timmerwerken hét adres voor binnen- en buitendeuren van hout Een voordeur is het visitekaartje van uw woning. Naast het esthetische aspect, is het veilige gevoel dat u bij een voordeur heeft ook erg belangrijk. Indien gewenst wordt de voordeur voorzien van hang- en sluitwerk en een veilig 3-punt slot.Vindt u uw bestaande deur mooi en wilt u de deur laten vervangen? Wij kopiëren graag uw bestaande deur. Voor zowel binnen als buiten deuren zijn vele mogelijkheden beschikbaar. Kom gerust eens langs voor een passend advies.

A-kwaliteit materialen

Vakkundige afwerkingen

Professioneel personeel

Lokaal aanwezig in Den Haag

gevel-hout
Tekst - Home

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Sinds september 2014 is Den Haag Timmerwerken, voorheen Van Beekhout veranderd van eigenaar. Na een lange periode met dhr van Beek te hebben gewerkt, hebben wij de zaak overgenomen.

Wij runnen het bedrijf met veel passie en interesse voor hout. In onze fabriek kunt u terecht voor houten kozijnen, ramen en deuren. Alles wordt geproduceerd naar de wensen van de klant, wij produceren voor o.a het aanneem-, schilders- en onderhoudsbedrijf maar ook als particulier bent u van harte welkom!

Kozijnfabriek Den Haag BV logo
Kozijnfabriek Den Haag BV
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
© Kozijnfabriek Den Haag BV
Doorzoek de website