Menu
timmerbedrijfdenhaag

Den Haag Timmerwerken

slide

Den Haag Timmerwerken

Slidetekst

Al onze houten kozijnen worden in onze werkplaats volledig naar uw wens op maat gemaakt. Het maken van originele profielen of het namaken van profielen is voor ons dan ook geen enkel probleem.

Den Haag Timmerwerken logo
Den Haag Timmerwerken
Tekst

Direct offerte aanvragen Contact

Den Haag Timmerwerken logo
Den Haag Timmerwerken
Goedkope kozijnen

Goedkope kozijnen

Noodzakelijk dat de kozijnen vervangen worden en nu zoekend naar goedkope kozijnen? Den Haag Timmerwerken maakt van uw huis een echt thuis en wij zijn de specialist die daar voor gaat zorgen. Uw zoektocht naar goedkope kozijnen begint met het kiezen van een materiaalsoort. De kozijnen die het meest verkocht worden zijn gemaakt van kunststof, hout of aluminium. Maar welk materiaal is het goedkoopst?

  • Kunststof kozijn per 1 m² liggen de prijzen van € 700 tot € 800
  • Houten kozijn per 1 m² liggen de prijzen van € 750 tot € 900
  • Aluminium kozijn per 1 m² kunnen de prijzen variëren van € 800 tot € 950

Deze prijzen zijn slecht een indicatie en zijn zeer afhankelijk van de situatie en andere factoren. Laat u daarom van het juiste advies voorzien door Den Haag Timmerwerken.

Kunststof kozijnen? Kozijnen die het meest goedkoop zijn

Kunststof kozijnen zijn relatief het meest goedkoop in aanschaf. Kunststof kozijnen zijn gemiddeld 15% goedkoper dan houten kozijnen en 20% goedkoper dan aluminium kozijnen. Naast de lage aanschafprijs, bieden kunststof kozijnen meer voordelen zoals goedkoop in het onderhoud, goede isolatie en een lange levensduur van minstens 50 jaar. Zoekt u naar een kozijn met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Dan zijn de goedkope kunststof kozijnen voor u misschien wel de juiste optie. U heeft nu een indicatie van de prijzen van nieuwe kozijnen. Wilt u goedkope nieuwe kozijnen laten plaatsen en bent u benieuwd naar de exacte prijzen? Hier komt u eenvoudig achter door een vrijblijvend offerte aan te vragen bij Den Haag Timmerwerken.

Maak a.u.b. uw keuze:

Den Haag Timmerwerken logo
Den Haag Timmerwerken
Goedkope kozijnen van Den Haag Timmerwerken
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Certificaten

  

Den Haag Timmerwerken logo
Den Haag Timmerwerken

Copyright © 2020 Den Haag Timmerwerken | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl