Menu
timmerbedrijfdenhaag

Den Haag Timmerwerken

slide

Den Haag Timmerwerken

Slidetekst

Al onze houten kozijnen worden in onze werkplaats volledig naar uw wens op maat gemaakt. Het maken van originele profielen of het namaken van profielen is voor ons dan ook geen enkel probleem.

Den Haag Timmerwerken logo
Den Haag Timmerwerken
Tekst

Direct offerte aanvragen Contact

Den Haag Timmerwerken logo
Den Haag Timmerwerken
Kunststofkozijnen

Kunststof kozijnen leverbaar door Den Haag Timmerwerken

Voor wie op zoek is naar kozijnen van kwalitatief hoge kwaliteit, met een fraai uiterlijk en die zorgen voor het besparen van energie en het verbeteren van wooncomfort zijn kunststof kozijnen een ideale keuze. Den Haag Timmerwerken kan kunststof kozijnen leveren in diverse uitvoeringen en alle mogelijke maten. Wilt u meer informatie ontvangen over bijvoorbeeld de prijzen? Den Haag Timmerwerken kan al kunststof kozijnen plaatsen vanaf € 580,- (inclusief BTW) – altijd op maat en aansluitend bij uw wensen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij vertellen u precies wat de kosten zijn van uw ideale kunststof kozijnen. De kunststof kozijnen die Den Haag Timmerwerken leveren en monteren, kunnen worden uitgevoerd als:

  • vast kozijn
  • draai/kiep kozijn
  • combinatie van bovenstaande twee uitvoeringen

De draai/kiep ramen worden allemaal voorzien van SKG ** veiligheidsbeslag, de twee sterren betekenen zwaar inbraak werend.

Kunststof kozijnen als vervanging voor uw bestaande kozijnen?

Kiest u voor onderhoudsvrije kunststof kozijnen? Zijn kunststof kozijnen een goede vervanging van uw oude kozijnen? Wilt u het strak vlak profiel in stralend wit? Of gaat uw voorkeur uit naar het klassieke hoek profiel in grachtengroen? Tevens kunt u op verschillende manieren besparen met kunststof kozijnen. Zo verbruikt u minder energie om de woning te verwarmen. Verder heeft u het voordeel van weinig onderhoud. Regelmatig afnemen van de kunststof kozijnen met een niet bijtend schoonmaakmiddel is voldoende. Al onze kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar voor een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Kunststof kozijnen kunnen een grote aanwinst voor een huis zijn. Ze bieden veel mogelijkheden zodat ze voor ieder raam geschikt zijn. Wilt u meer informatie over kunststof kozijnen, wilt u graag advies wat de mogelijkheden zijn voor uw woning? Neem vandaag nog zonder verplichtingen contact op met Den Haag Timmerwerken.

Maak a.u.b. uw keuze:

Den Haag Timmerwerken logo
Den Haag Timmerwerken
Kunststof kozijnen Den Haag Timmerwerken
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Certificaten

  

Den Haag Timmerwerken logo
Den Haag Timmerwerken

Copyright © 2021 Den Haag Timmerwerken | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl