Houten kozijnen

Houten kozijnen van Den Haag Timmerwerken

Zijn uw huidige kozijnen na jaren toe aan vervanging? Dan helpen de experts van Den Haag Timmerwerken u graag!  Den Haag Timmerwerken is dé specialist op het gebied van houten kozijnen. Door onze manier van werken en onze eigen werkplaats kunnen wij uw houten kozijnen op maat maken. Wij voorzien iedere woning of bedrijfspand van een tijdloze houten afwerking met een weerstand van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om houten raamkozijnen, een houten tuindeuren, houten deuren of houten ramen, Den Haag Timmerwerken is het bedrijf dat u nodig heeft in houtbewerking! 

De voordelen van houten kozijnen  

De aanschaf van houten kozijnen bij Den Haag Timmerwerken brengt een hoop voordelen zich mee. Naast dat houten kozijnen uw woning een levendige uitstraling geven, hebben ze namelijk ook een lange levensduur. Ook zijn houten kozijnen makkelijk verwerkbaar. Bent u de huidige verfkleur op de kozijnen zat? Dan kunt u de kozijnen gemakkelijk voorzien van een nieuw look. Nog meer voordelen van houten kozijnen leest u hieronder!  

Optimaal warmte- en geluidsisolerend 

Hout is van nature erg sterk isolerend. De isolatiewaarde van houten kozijnen is zelfs hoger dan de isolatiewaarde van kunststof- en aluminium kozijnen, zo bespaart u dus een hoop geld! Daarnaast bieden houten kozijnen ook de beste geluidsisolatie. Door de houtmassa hebben houten kozijnen namelijk een sterk geluiddempend effect, wat zorgt voor minder lawaai van buiten. 

Duurzaam 

Hout is een grondstof die makkelijk vernieuwbaar is. De manier van kappen en het transporteren van het hout dat bij kozijnen gebruikt wordt, zorgt voor vrijwel geen schade aan het milieu. Daarnaast zijn houten kozijnen makkelijk te repareren en herbruikbaar voor andere producten. 

Den Haag Timmerwerken 

De experts van Den Haag Timmerwerken meten van tevoren alle maten nauwkeurig bij u op. Vervolgens worden de kozijnen gemaakt bij ons in de werkplaats. Wij plaatsen de maatwerk houten kozijnen meestal binnen een dag, aansluitend op de planning. Bij Den Haag Timmerwerken kunt u naast houten kozijnen ook terecht voor: 

  • Houten raamkozijnen 
  • Dakkapellen 
  • Houten deuren 
  • Houten deurkozijnen 
  • Houten tuindeuren 

De vakmannen van Den Haag Timmerwerken kijken graag samen met u naar kozijnen passend bij uw woning! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Kozijnfabriek Den Haag BV logo
Kozijnfabriek Den Haag BV

Stel uw vraag

Houten kozijnen

Houten kozijnen van Den Haag Timmerwerken
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
© Kozijnfabriek Den Haag BV
Doorzoek de website