Zoetermeer

Houtrot reparatie in Zoetermeer

Is er sprake van houtrot in de kozijnen van uw woning in Zoetermeer? Dan kunt u dit laten repareren. Een handig stappenplan:

 • Verwijder slechte verflagen
 • Frees het aangetaste deel hout weg, inclusief een deel van het gezonde hout
 • Behandel de plek met impregneermiddel
 • Vul het gat op met bijvoorbeeld 2 componenten houtreparatiemiddel

Let op: is het beschadigde deel groter dan de vuist van uw hand, dan kunt u dat deel van het kozijn beter laten vervangen. Als uw kozijnen slecht onderhouden zijn en er sprake is van meerdere of grote plekken houtrot, dan kunt u beter voor het vervangen van de kozijnen van uw woning in Zoetermeer kiezen. Ook als u enkel glas in draairamen wilt laten vervangen door dubbele beglazing, is vervanging de beste keuze. Oude draairamen kunnen het gewicht van dubbel glas namelijk niet dragen. Nieuwe kozijnen zijn sterk en bovendien goed geïsoleerd en inbraakwerend. Vraag vandaag nog een offerte aan bij Den Haag Timmerwerken vlakbij Zoetermeer voor het vervangen van uw kozijnen zodat houtrot en de daarbij behorende reparaties tot het verleden behoren!

Zijn de kozijnen bij u in Zoetermeer aangetast door houtrot?

Vraagt u zich af of uw kozijnen geen houtrot bevatten en nog goed genoeg zijn? Als u hier nog meer vragen over heeft, stel ze gerust aan Den Haag Timmerwerken nabij Zoetermeer. Den Haag Timmerwerken kan u onderhoudsarme kunststof kozijnen en aluminium kozijnen aanbieden. Ook kunt u kiezen uit verschillende stijlen kozijnen. Van strak en modern tot traditioneel en authentiek. De kozijnen van kunststof en aluminium zijn onderhoudsarm en geen houtrot meer voor u in Zoetermeer! Aluminium kozijnen en kunststof kozijnen, ramen en deuren bij Den Haag Timmerwerken zijn voorzien van een KOMO-attest-met-certificaat, waarmee een uitstekende wind- en waterdichtheid gegarandeerd wordt. Perfecte isolatie dus! Dat zal zeker schelen op de energienota. Wilt u ook van houtrot af en duurzame kozijnen laten plaatsen bij u in Zoetermeer met extra voordelen? Kijk dan eens op onze website en neem vrijblijvend contact met ons op.

Kozijnen bij u in Zoetermeer geplaatst met garantie

Nooit meer last hebben van houtrot in de kozijnen in uw pand in o.a. Zoetermeer? Bij aluminium en kunststof kozijnen zijn allerlei draairichtingen mogelijk, naar buiten draaiende ramen, stolpramen, deuren, stolpdeuren en uitzetramen en naar binnen draaiende ramen, stolpramen, deuren, stolpdeuren, valramen, draaikiepramen en draai- kiepdeuren.

 • De voordelen van aluminium en kunststof kozijnen:
 • Uiteraard geen houtrot meer in de kozijnen bij u in Zoetermeer
 • Het gebruikte materiaal heeft een mooie vormgeving en geeft sfeer
 • Duurzaam milieuvriendelijk materiaal
 • Goede beveiliging met hang- en sluitwerk volgens Politiekeurmerk Veilig Wonen®
 • U bespaart op de stookkosten door de goede isolerende werking
 • Kunststof en aluminium is onderhoudsarm.

Overtuigd? Houtrot voor altijd uitbannen in uw kozijnen? Kies dan voor kozijnen van Den Haag Timmerwerken vlakbij Zoetermeer.

Kozijnfabriek Den Haag BV logo
Kozijnfabriek Den Haag BV

Stel uw vraag

Houtrot | Zoetermeer

Houtrot kozijnen Den Haag Timmerwerken Zoetermeer
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
© Kozijnfabriek Den Haag BV
Doorzoek de website