Zoetermeer

Kosten kozijnen vervangen

Is het tijd de kozijnen in uw woning in Zoetermeer te laten vervangen? Het kostenplaatje van deze klus is belangrijke informatie die u kan helpen bij uw beslissing. Den Haag Timmerwerken geeft u graag een indicatie van de verwachte kosten voor het vervangen van kozijnen:

  • Kunststof kozijn per 1 m² vanaf € 700 - € 800
  • Houten kozijn per 1 m² vanaf € 750 - € 900
  • Aluminium kozijn per 1 m² vanaf € 800 - € 950

Dit is exclusief demontage etc. van de oude kozijnen maar inclusief BTW, montage en HR++ glas. Prijzen zijn een indicatie en zijn van meerdere factoren afhankelijk. Maar zoals u ziet, verschillen de prijzen van kozijnen per materiaalsoort. Zo zijn kunststof kozijnen de meest goedkope kozijnen en betaalt u voor aluminium kozijnen over het algemeen wat meer. Over een periode van 30 jaar bent u slechts € 120 per m² kwijt aan het onderhouden van uw kunststof kozijnen. Een voordelige keuze dus, op korte én lange termijn.

Verlaag uw energiekosten door het vervangen van kozijnen!

Zijn de bestaande kozijnen al wat ouder? Dan is de kans groot dat u onnodig teveel geld betaalt aan stookkosten. Dan is het vervangen van uw oude kozijnen in Zoetermeer een weloverwogen beslissing! Veel oude kozijnen isoleren namelijk slecht, zeker in combinatie met enkel glas. Dit zorgt niet alleen voor tocht, maar ook voor veel warmteverlies. Uw CV installatie moet extra hard stoken om de temperatuur in huis aangenaam te houden, met hoge energiekosten als gevolg. Kozijnen zijn tegenwoordig voorzien van optimale isolatie en het vervangen van kozijnen van uw woning in Zoetermeer is dan ook een investering die u uiteindelijk weer terugverdient. Zeker wanneer u kiest voor nieuwe kozijnen in combinatie met HR++ beglazing. HR++ glas isoleert 2,5 keer beter dan standaard dubbel glas en levert voor een gemiddeld rijtjeshuis een besparing op van circa € 120 per jaar. Heeft u nog enkel glas in uw huidige kozijnen? Dan kan het toevoegen van HR++ glas u zelfs € 260 per jaar opleveren. Een investering die loont. Neem eens contact op met Den Haag Timmerwerken voor meer informatie en advies voor het vervangen van de kozijnen bij u in Zoetermeer.

Laat uw huis weer stralen door het vervangen van kozijnen!

De extra isolatie en veiligheid zijn natuurlijk al redenen genoeg om de kozijnen van uw pand in Zoetermeer te vervangen, maar ook het effect dat nieuwe kozijnen hebben op de uitstraling van uw woning is niet onbelangrijk. Oude, slecht uitziende kozijnen doen afbreuk aan de uitstraling van uw woning. Wilt u dat uw kozijnen weer net zo stralen als de rest van uw interieur? Dit kan gerealiseerd worden door het vervangen van de kozijnen door Den Haag Timmerwerken uit de omgeving van Zoetermeer. Het vervangen van kozijnen is het perfecte moment om uw wensen in kaart te brengen. Door vooraf goed te bedenken welke eigenschappen u van belang vindt aan kozijnen, maakt u waarschijnlijk ook de juiste keuze. Hieronder staan de 3 meest gekozen soorten kozijnen en hun belangrijkste eigenschappen:

  • kunststof kozijnen: lage aanschafprijs, weinig onderhoud nodig
  • houten kozijnen: warme uitstraling, bewerkbaar materiaal
  • aluminium kozijnen: sterk materiaal, geschikt voor grote raampartijen, inbraakwerend

De zoektocht naar een goede kozijnspecialist stopt ook hier, Den Haag Timmerwerken is de specialist in regio Zoetermeer met de beste prijs-kwaliteitverhouding die uw kozijnen kan vervangen. Het aanvragen van een offerte is vrijblijvend.

Kozijnfabriek Den Haag BV logo
Kozijnfabriek Den Haag BV

Stel uw vraag

Kozijnen vervangen | Zoetermeer

Kozijnen vervangen in Zoetermeer Bel Den Haag Timmerwerken
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
© Kozijnfabriek Den Haag BV
Doorzoek de website